Upcoming

Varianten des Institutionalismus: Sozialwissenschaftliche Institutionenanalyse. In: Mause, Karsten; Müller, Christian; Schubert, Klaus (Hrsg.): Politik und Wirtschaft. Ein integratives Kompedium. Berlin/Heidelberg: Springer. (im Erscheinen, zusammen mit Jan Sauermann und Christine Trampusch).

2016

Mobilizing moral boundaries: the politics of derivatives reform in the US. New Political Economy.

Link

Moralische Kategorien und institutioneller Wandel: die Regulierung des Derivatehandels in den USA. Dissertation. Köln: Universität zu Köln.

2015

Release Guide to easySHARE. Zusammen mit Christian Hunkler, Stefan Gruber, Stephanie Stuck und Jana Neumann.

Release 2.0.0. München: Mea Link

easySHARE. Release version: 1.0.0. SHARE-ERIC. Data set. Zusammen mit Börsch-Supan, A., C. Hunkler, S. Gruber, S. Stuck und M. Brandt.

Data set DOI: 10.6103/SHARE.easy.200

2013

Release Guide to easySHARE. Zusammen mit Christian Hunkler, Stefan Gruber, Stephanie Stuck und Martina Brandt.

Release 1.0.0. München: Mea Link

2010

How to use data swapping to create useful dummy data for panel datasets. FDZ-Methodenreport 03/2010. Zusammen mit Peter Jacobebbinghaus und Dana Müller.